Foderkonsultation

Att ge djuren en hälsosam kost är en viktig del för de ska må bra. Maten är kroppens bränsle och grunden för att nå optimal hälsa. Vill du få hjälp och råd för att kunna ge din hund eller katt det den mår allra bäst av att äta, eller har du ett djur som inte mår bra? Många hundar och katter lider idag av olika obalaser och sjukdomstillstånd. Det behöver inte vara så. Med en biologiskt anpassad och balanserad kost kan djuren bli friskare och mer hälsosamma individer. Jag kan hjälpa dig med råd om vad hundar och katter bör äta, vad deras kroppar och matsmältningssystem är naturligt anpassade.

 

Hur går en foderkonsultation till?
En foderkonsultation tar 30 min och kostar 200 kr eller 60 min och kostar 400 kr. Hur lång tid det tar, beror på hur mycket hjälp ni behöver. Ni kan självklart också välja hur lång tid ni vill ha, när ni bokar. Under konsultationen går vi igenom djurets hälsotillstånd och eventuella sjukdomar och obalanser. Därefter får du råd om vad just ditt djur ska äta för att nå optimal hälsa och få ett friskt, långt och härligt liv.

Innan konsultationen vill jag gärna att ni skickar ett mail, där ni berättar om ert djur, bakgrund, ålder, sjukdomar osv. Då är jag förberedd och vi behöver inte lägga tid under själva konsultationen, på att ni ska berätta allt. Du kan välja om du vill komma med dig djur till mig eller om du vill att konsultationen görs per telefon.