Föreläsningar

Nedan följer de föreläsningar som jag erbjuder. Jag kan också skräddarsy föreläsningar efter önskemål och behov. Under fliken "kalender" kan du se vilka föreläsningar som är aktuella och vart de hålls. Finns det inget inplanerat som passar dig, eller vill du att jag kommer till er och föreläser? Hör av dig så ordnar vi det! 

 

SÅDAN HERRE, SÅDAN HUND 
Har du problem med din hund? Lyssnar den inte, gör den inte det du ber om? Kanske verkar det inte som att ni förstår varandra alls ibland? Kom och lyssna på en föreläsning, där efteråt du kommer ha en helt annorlunda syn på din hund och på er relation.

Under föreläsningen berättar vi om att ha ett naturligt ledarskap. Ni kommer att få en bild av hur det kan se ut från hundens perspektiv, hur hunden tänker och fungerar och varför kommunikationsproblem uppstår, hund och människa emellan. Vi hoppas kunna ge dig en större förståelse för din hund och varför den gör som den gör och inte som du vill. Vi berättar också hur du med enkla medel kan skapa en bättre relation och kommunikation med din hund.

NATURLIG KOST FÖR HUNDAR - Biologiskt anpassad rå föda.
Vill du lära dig mer om hundar näringsbehov och vad de egentligen är anpassade för att äta? Visste du att hundar faktiskt är köttätande rovdjur, som mår bäst av att äta kött, ben och inälvor? 

Låter det krångligt? Det är det inte, jag lär dig hur. Under föreläsningen  får du lära dig mer om hur hundens matsmältningssystem fungerar, hundens näringsbehov och hur du på ett enkelt sätt kan ge din hund det allra bästa för att ge den ett långt och hälsosamt liv. Kom och lyssna och lär dig mer!

HUNDENS ETOLOGI
Här får ni lyssna till en intressant föreläsning om hundens språk, beteende, kognition och inlärningsförmåga. Ni kommer att få en grundläggande förståelse för hur hunden fungerar som biologisk art, vilket förhoppningsvis gör att ni får bättre förståelse för hunden i vardagen.