Kurser & Workshops

Under fliken "kalender" kan du se vilka kurser och workshops som är aktuella och vart de hålls. Finns det inget inplanerat som passar eller vill du anordna en kurs hos dig? Hör av dig, så ordnar vi det!


NATURLIGT LEDARSKAP - skapa en harmonisk och trygg relation med naturligt ledarskap. 

Varför gör min hund som den gör och inte som jag säger? Hundarna gör nästan alltid det vi ber om, men frågan är om vi vet vad det är vi ber om. Vill du lära dig mer om hur hundar tänker och kommunicerar? Vill du lära dig hur du kan bli en trygg och mer balanserad ledare för din hund?
Detta är kursen som kommer att ge dig många Aha-ögonblick! Kursen finns som grund- och fortsättningskurs.

I grundkursen får du lära dig grunderna i att ha ett naturligt ledarskap och en naturlig och sund relation med din hund. Ett naturligt ledarskap innebär att uppträda med trygghet, värdighet och balans på ett sätt som hunden enkelt förstår. Under kursen kommer du få de redskap du behöver för att skapa en harmonisk samvaro med din hund och lära dig att förstå hundens språk.Vi varvar teori med praktiska övningar.

I fortsättningskursen går vi djupare in i de utmaningar som du och din hund har och det som behöver förbättras i er relation. Fortsättningen är alltså mer individanpassad och ger er därför möjlighet att utvecklas på just det planet där ni befinner ni.

Kurserna är upplagda som workshops, under två dagar. Max 6 deltagare vid en instruktör och 12 deltagare vid två instruktörer. Passar alla hundar över ett år. Yngre hundar får deltaga, men som passiva. Mer info om kostnad, plats mm finner ni i kalendern under respektive kurs.


MEDITATION -  hitta din inre balans.

För att bli trygga och lugna ledare för våra hundar och för att skapa en harmonisk relation, behöver vi vara i balans. Det är det allra viktigaste. Men hur hittar vi dit? Meditation är ett fantastiskt sätt att lära sig hitta lugn, fokusera, och visualisera sina mål. Under kursen kommer du få lära dig enklare meditations- och avslappningsövningar, som kommer hjälpa dig på vägen till balans. 

Kursen består av 5 tillfällen. Vi träffas en gång varannan vecka, 2 timmar per gång. 
Kostnad 900 kr, fika ingår. Kursen kommer hållas löpande, så tillfälle finns att gå flera gånger.

 

MEDITATION MED HUND - en unik kurs för dig och din hund.

Helt ny kurs i hundvärlden! Här får du tillsammans med din hund göra olika avslappnings- och meditationsövningar. Detta är ett fantastiskt sätt att stärka relationen och kommunikationen er emellan och samtidigt blir det ett lugnt och trevligt sätt att umgås med andra människor och hundar.

Kursen består av 5 tillfällen. Vi träffas en gång varannan vecka, 2 timmar per gång. 
Kostnad 900 kr, fika ingår.