Referenser - kunder berättar.

"Melinda är helt fantastisk när det kommer till att stötta och coacha mig i min relation med mina hundar. Hon ser alltid det positiva och har redan från början fått mig att känna att jag kan göra detta, även i de tuffaste stunderna. Hennes sätt att bemöta mig och mina hundar, har hjälpt oss alla att jobba på att bli mer balanserade och lugna. Jag ser positiva resultat varje dag och både hundarna och jag mår bättre!" 
Monica Fallgren

"Jag vände mig till Melinda för att få hjälp med min svårt sjuka hund. Hon har en kronisk mag-tarm-sjukdom och jag kände att det inte fungerade med den mat som veterinären hade rekommenderat. Jag fick ett mycket bra bemötande av Melinda och det var tydligt att hon har en stor kunskap om naturlig kost och näring till hundar. Med hennes hjälp har min hund kunnat öka i vikt igen och sakta men säkert börjat återfå sin hälsa. Jag kan varmt rekommendera Melinda och Vilja Center!" 
Karin Rolfsdotter

"Har en rottweiler som har allergi, klåda och hudbesvär sedan han var liten. Träffade Melinda förra sommaren och har nu gett min hund färskfoder i cirka 7 månader. Det första jag märkte var ju att han blir mätt på ett annat sätt. Efter första måltiden med denna maten sov han en hel dag. Pälsen är blank och mjuk och sista tiden har jag kommit tänka på att han nästan aldrig kliar sig. Att handla hos Melinda är trevligt då hon alltid tar sig tid att prata hund en stund och delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Man märker att hon har ett stort intresse av detta och är påläst. Dessutom är Melinda flexibel, man får komma när det passar en själv, bra när man kör en bit."
Carina Alderup 

"Hösten 2013 var jag på en föreläsning på Vilja Center som Melinda Hartner höll i, om hundens välbefinnande och naturlig kost. Melinda väckte intresse direkt genom att utan manus visa sitt genuina intresse med sin enkelhet. På det sätt hon bemötte frågor, visade hon på sin stora kunskap. Att plötsligt upptäcka att man är fängslad av ett intressant ämne utan omsvep, utan bara av ren enkelhet och stor kunskap är stort! 
Hanna-Mia Kullman